Wij geloven in God, die we kennen uit de Bijbel. God heeft de wereld lief. We zien zijn liefde het duidelijkst in zijn Zoon, Jezus Christus, de redder van de wereld.

We komen elke zondag samen, normaal gesproken om halftien en om drie uur. Ons kerkgebouw staat aan de Vrouwenstraat, midden in het centrum van Steenwijk. Als kerk hebben we een prachtige boodschap door te geven. Een boodschap van redding, van Gods goede zorg en van een leven na dit leven op een nieuwe aarde. Dat goede nieuws willen we delen! Ook u/jij bent van harte welkom in onze kerk. Voor het adres en een routebeschrijving, klikt u hier.

Ook door de week is er in onze gemeente veel activiteit. We zijn verbonden met elkaar, omdat we allemaal verbonden zijn met Jezus Christus. Er zijn allerlei clubs, verenigingen en commissies. Onderlinge contacten vinden we belangrijk.

Wilt u graag meer weten over de Bijbel en het christelijk geloof dan verwijzen wij u graag naar de mogelijkheid om deel te nemen aan de Alpha cursus in Steenwijk. Neem dan contact met ons op via de contactpagina.